Hazır peçenye tortu. Adından da görüldüyü kimi tortun əsas inqidienti
elə peçenyedir.
Resept:
Peçenyelərı südə batırıb qaba düzün. Üç qat düzülmüş peçeniyelərin hər
qatına şanti kremi çəkin. Üzərinə halqa şəkilində doğranılmış banan
düzün, sonra kremlə örtün və zövqə görə hazır satılan qarğıdalı yarması
(кукурузные хлопья) səpə bilərsiniz. Sonra şokolad hazırlayın.
Hazırlanması:
1 paket kako.
2 stəkan süd.
1 x.q duru yağ.
Şokoladı odun üsütündə qarışdırın, tam da qatı olmasın. Sonra bir az
soyudun və hazırladıqınız peceniyanın üstünə şəkildə göstərilən formada
düzün və soyunduyca qoyun.
Nuş olsun!
ANS PRESS