Olduqca maraqlı və asan piroq resepti - FOTO
9.4.2014

Hazır peçenye tortu. Adından da görüldüyü kimi tortun əsas inqidienti elə peçenyedir.

Resept:

Peçenyelərı südə batırıb qaba düzün. Üç qat düzülmüş peçeniyelərin hər qatına şanti kremi çəkin. Üzərinə halqa şəkilində doğranılmış banan düzün, sonra kremlə örtün və zövqə görə hazır satılan qarğıdalı yarması (кукурузные хлопья) səpə bilərsiniz. Sonra şokolad hazırlayın.
Hazırlanması:

1 paket kako.
2 stəkan süd.
1 x.q duru yağ.

Şokoladı odun üsütündə qarışdırın, tam da qatı olmasın. Sonra bir az soyudun və hazırladıqınız peceniyanın üstünə şəkildə göstərilən formada düzün və soyunduyca qoyun.

Nuş olsun!



ANS PRESS