Bədəndəki yağları bananla yandırın - RESEPT
6.6.2016

Bir çox insan bananın dadına görə onu yeməkdən doymur. Ancaq banan yeməyin bir başqa faydası da var. Bu faydanı sizə açıqlayırıq.

Banan ləzzətli olmaqla yanaşı tam bir potasium qaynağıdır – bədəndəki artıq suyun atılması üçün lazımi maddə ilə dolu bir depodur. Yəni banan ispanaq, ya kətan toxumu ilə yeyildikdə maddələr mübadilənizin sürəti artır. Siz də artıq çəkilərlə mübarizə aparırsınızsa və özünüzü çarəsiz hiss edirsinizsə, bu inanılmaz resepti hazırlayın. Peşman olmayacaqsınız.


2 çay qaşığı kətan toxumu
2 qaşıq pendir suyu
1 banan
1 portağal
½ rəndələnmiş zəncəfil
½ stəkan qatıq
1 çay qaşığı hindqozu yağı


Hazırlanması:

Bütün bunları blendrə əlavə edin və yaxşıca qarışdırın. Bu qarışımı hər səhər ac qarına bir stəkan ilıq su içdikdən sonra qəbul edin.

lent.az